Läheisten päivä Säkylässä 12.1.2019KILTALAISET MUKANA LÄHEISTEN PÄIVÄSSÄ

Tammikuun saapumiserän alokkaiden astuttua palvelukseen järjestetään ensimmäisen palvelusviikon lopulla varuskunnissa läheisten päiviä, jolloin läheiset kutsutaan tutustumaan palveluspaikkaan.

Porin prikaati toivotti tervetulleiksi 1/19 saapumiserässä aloittaneiden läheiset Säkylän varuskunnassa lauantaina 12.1. järjestettyyn tapahtumaan.

Kiltalaiset osallistuivat varusmiesten läheisille järjestettyyn päivään tarjoten erilaisia viihdykkeitä, kuten esim. ekoaseammuntaa sekä esittelivät killan toimintaa pyrkien rekrytoimaan uusia killan jäseniä. Sotilaskoti on aina vetovoimainen tutustumispaikka, kun bonuksena pääsee maistamaan sotilaskodin kuuluisia munkkeja.

Raisiolainen Leevi Lehmus on yksi tammikuun saapumiserän alokkaista. Porin prikaati on Leevin isälle Mika Lehmukselle varsin tuttu paikka, sillä myös hän suoritti varusmiespalveluksensa prikaatissa. Mika Lehmus liittyi heti varusmiespalveluksen jälkeen killan jäseneksi. Myös Leevin isoisä Heimo ja setä Erkki ovat olleet killan jäseniä ja aktiivitoimijoita vuosikymmenten ajan.Kuva: Erkki Lehmus
© Porin prikaatin kilta ry 2016