Porilaiskonsertti Turun Tuomaanpuistossa 25.6.2019PORILAISKONSERTTI LAIVASTON SOITTOKUNNAN TAHDITTAMANA 

Turun Tuomaanpuistossa 25.6. järjestetty Porilaiskonsertti toi paikalle yli 350 kuulijaa. Musiikista vastasi Laivaston soittokunta musiikkikomentajakapteeni Jarkko Aaltosen johdolla. Laivaston soittokunta esiintyi konsertissa täydellä kokoonpanollaan ja ilahdutti kuulijoita monipuolisella ohjelmalla.

Konsertin tervetulosanat lausui Lounais-Suomen aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Joni Lindeman. Paikalla oli totuttuun tapaan myös Turun sotilaskotiyhdistys ja vihreitten sisarien ”maastosotku”.

Puistokonsertteja on järjestetty vuodesta 2011 alkaen Tuomaanpuistossa entisen Turun kasarmin olinpaikalla, jossa Porin prikaatin läsnäolosta muistuttaa jykevä Porilaispatsas. Porilaiskonsertissa voi hienon musiikin lisäksi kokea niin "historian havinaa" kuin oikeaakin lehtien havinaa ikivanhojen tammien ja lehmusten katveessa.

Kiitokset Porin prikaatin killan Turun alueosaston hallituksen jäsenille, Loimaan alueosaston järjestyksenvalvoja-ryhmälle, sekä upealle Laivaston soittokunnalle, Heikkilän sotilaskodin sisarille ja ennen kaikkea hienolle yleisölle.

Ensi vuonna nähdään taas!Kuva: Tuula Rahkonen


© Porin prikaatin kilta ry 2016